HAKKIMIZDA

Hakkımızda

HATAY´ın İSKENDERUN İlçesinde Yaren Dergisi Olarak Başlangıç Yapıp Daha Sonra İse  Yaren Yardım Gönüllüleri Derneği Olarak Faaliyet Göstermeye Devam etmekteyiz. Yaren Dergimiz Bülten Olarak Hala Çıkmaktadır.

Nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, tabii afet ve savaş gibi sebeplerden dolayı mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, aç ya da açıkta kalmış zulme uğramış bütün insanlara din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri hiçbir ayrım yapmaksızın gerekli insani yardımı ulaştırır ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli tüm girişimleri yapar.

Daha yaşanılabilir, barış ve huzur içerisinde adaletin hâkim olduğu bir dünya için insanlığın yararına hayırlı ve güzel işler yapmayı amaçlar. İnsanlığın iyiliği için güzel ahlaklı, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin oluşması için eğitim faaliyetleri yapar.   

Toplumda kardeşlik, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirerek birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek amacına yönelik çalışma ve etkinliklerde bulunur.

MİSYONUMUZ - VİZYONUMUZ

    Nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, tabii afet ve savaş gibi sebeplerden dolayı mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, aç ya da açıkta kalmış zulme uğramış bütün insanlara din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri hiçbir ayrım yapmaksızın gerekli insani yardımı ulaştırırız ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli tüm girişimleri yaparız

                   Daha yaşanılabilir, barış ve huzur içerisinde adaletin hâkim olduğu bir dünya için insanlığın yararına hayırlı ve güzel işler yapmayı amaçlıyoruz. İnsanlığın iyiliği için güzel ahlaklı, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı bir neslin oluşması için eğitim faaliyetleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.